İphonunuzu herkesden daha hızlı şarj edin! - BirBakBlog


iPhone telefonunuzu normal süresinden daha kısa sürede şarj etmenizi sağlayacak birkaç yöntem ile telefonunuzu daha kısa sürede, daha hızlı şarj etmeyi sağlayabilirsiniz.


Bazen acele ettiğiniz durumlarda telefonunuzu hızlı şarj etmek isteyebilirsiniz. Bunun için alternatif bir kaç yöntem paylaşıyoruz.

iPhone’u Hızlı Şarj Etme Yolları

  • Telefonu Kapatmak: iPhone’u tamamen kapatarak maksimum hızda şarj edebilirsiniz.
  • Uçak Moduna alın: iPhone’u uçak moduna alarak birçok fonksiyonun kapalı hale gelmesiyle olduğundan daha hızlı şarj olmasını sağlayabilirsiniz.
  • 3G-4G Kapatma:iPhone’unuzu kapatmadan veya uçak moduna almadan hücresel veri ağını 3G, 4G, 4.5G özelliklerini kapatarakta hızlı şarj olmasını sağlayabilirsiniz.
  • Herşeyinizi orjinal kullanın: Orjinal iPhone şarj adaptörü ve kablosuyla telefonunuzu daha hızlı şarj edebilirsiniz. Çin malı adaptörlerin ve kabloların orjinal iPhone cihazlarına göre daha düşük amperde olduğu için şarj olmasını yavaşlatmaktadır.
  • Ekran Parlaklığını Düşürme: Hem telefonu kullanıp hemde şarj ederken Telefonuzu kapatmak, uçak moduna almak, hücresel veri ağını kapatmak istemiyorsanız; ekran parlaklığını minimum düzeye indirerek daha hızlı şarj edebilirsiniz.
  • Bilgisayardan Şarj etmeyin: Bilgisayarın USB portlarının amper çıkış değerleri düşük olduğundan olabildiğince USB adaptörüyle şarj etmeyi deneyiniz. Bilgisayar üzerinden şarj yarı yarıya daha yavaş şarj olmaktadır.

Faydalı Bir Bilgi

Cihazınızı ayda bir kez %100 şarj ettikten sonra şarjını tamamen %0 olup bitirerek kapanmasını sağlayın ve tekrar şarj edin. Bu işlem cihazın pil sağlığını arttıracaktır.

0 Yorumlar


Emoji Emoji